Påskebrunch på Bryghuset Vendia

Torsdag d. 13. april, kl. 10:00 til Søndag d. 16. april, kl. 14:00 Bryghuset Vendia, Hjørring

Påskebrunch på Bryghuset Vendia: Torsdag 13., lørdag 15. og søndag 16. april, alle dage fra kl. 10.00 til kl. 14.00 på Bryghuset Vendia.

 

Buffeten byder på:

  • Røget laks fra Hyttels i hjertesalat med dild og hytteost
  • Lun postej med champignon, bacon og surt
  • Vendia spegepølse m. urter og sennepsmayo
  • Hjemmelavet hønsesalat m. sprødt kyllingeskind og purløg
  • Frisk-ost på kartoffelblinis med tørret purløg og skinke
  • Røræg med bacon og stegte brunchpølser
  • Europæiske gårdoste med grønne oliven
  • Kærnemælkscreme med skovbær og frysetørret yoghurt
  • Passionsfrugt med vaniljecreme og mere passion
  • Hjemmelavet æblekompot med vanilje
  • Brownie med bær og vaniljecreme
  • Variationer af lyst og mørkt brød
  • Kaffe og te

 

Køb billet til den dag, hvor du vil til påskebrunch, print billetten og medbring den til Bryghuset på dagen.

 

 

Pris

Påskebrunch på Bryghuset Vendia - 13. april

170,00 DKK
190,00 DKK
220,00 DKK

Prisen er inkl. billetgebyr.

Bestilling

Sidste frist for køb af billetter er 11. april kl.12.00 (begrænset antal).

Antal


Påskebrunch på Bryghuset Vendia - 15. april

170,00 DKK
190,00 DKK
220,00 DKK

Prisen er inkl. billetgebyr.

Bestilling

Sidste frist for køb af billetter er 11. april kl.12.00 (begrænset antal).

Antal


Påskebrunch på Bryghuset Vendia - 16. april

170,00 DKK
190,00 DKK
220,00 DKK

Prisen er inkl. billetgebyr.

Bestilling

Sidste frist for køb af billetter er 11. april kl.12.00 (begrænset antal).

Antal


 
 

Ved at fortsætte på dette site accepteres det at KLUB NORDJYSKE anvender cookies. Læs mere om cookieregler og persondatapolitik heraccepter cookies